inte gud va?

Under en tid har jag funderat över min ensamhet här. Ensam, men ändå har jag trivts. Jag har verkligen kunnat göra vad jag vill. Ändå har jag  påpekat för flera att alla har någon utom jag, verkligen alla har någon. Fat64 påpekar snabbt att jag lätt borde kunna hitta någon, likaså fluff.

Ikväll var det beach party i gasquen. Jag var där. Jag hade jättekul. Nästan allt var perfekt för mig. Jag träffade en tjej i kön in, jag träffade en annan tjej på vägen ut. Jag fick nummret till en tredje tjej från en kompis. den sista tjejen verkar verkligen helgo.

På efterfesten la jag märke till nått jag inte varit med om på länge.. jag doftade av en av tjejerna. Jag drar in en djup andning av luft från mina kläder. Doften börjar redan försvinna. Doften ger tillbaka känslan av hennes kropp nära min. Musiken slutar, vi går mot gaderoben och utgången, jag andas ut och hon är försvinner allt mer. det tragiska är att jag inte ens minns hennes namn.

jag tror bestämt jag ringer telefontjejen imorgon.

Hur ska man säga det?

Den senaste tidens stress över att bli klar med första inlämningsuppgiften i programmeringen har varit övervälmande. Till slut blev det iaf av att jag åkte till hjo för att umgås med familjen. Det var verkligen skönt att hänga i hjo denna helgen, och jag hade fullt upp mest hela tiden kändes det som. Underbar vårprommenad, rensa rum på gammalt skräp som inte behöver vara kvar, hjälpa pappa med hans nya dator, fixa hans gamla dator, försöka göra en planch i photoshop inför spelkvällen, köra soffa och skräp till tippen för att nämna några exempel. Vad skulle jag göra om jag nu hade stannat i gbg? troligen hade jag fixat med min server och sett på film hela dagarna.

När vi var ute i skogen och fikade kunde jag verkligen andas. Det jag andades in gjorde mig glad. Det jag andades in var friskt, fritt från den trånga lite smått omärkbara utfyllnad luften här i gbg har.

Vi får se hur den kommande veckan kommer utvecklas. kommer nått speciellt hända eller kommer det bara vara ännu en av de veckor som försvinner in i de grå massorna för att aldrig mer återupplevas? hehe.. jag hoppas verkligen på det förstnämnda,