gammal musik

Nog är det så att jag återvänt till mina rötter gällande vad jag lyssnar på för musik just nu. Gene, James, Lars Winnerbäck, lost prophets, flaming lips, Goo goo dolls, Magnus Carlsson och Kent står på spellistan.

Kanske är det det vackra vårvädret som får mig att vilja lyssna på den mer poppiga och nostagiska musiken. När jag lyssnar på Lars winnerbäcks låt "att fånga en fjäril" minns jag sommarnätterna jag var ute och gick i den döda, men ack så vackra nattstaden Hjo. Där gick jag ensam genom staden med mammas cd-freestyle i fickan och lyssnade på blandmusik. Det var verkligen avslappnande att gå där i lugnet.

Hon får mig..

.. att gilla att laga mat igen. Mitt intresse för att laga god mat, laga nya rätter och förnya mina kunskaper har verkligen ökat rejält! Jag tycker det är kul att diskutera kryddning. Jag tycker det är kul att läsa recept. Som roligast är det när jag åker hem till henne, lagar nått nytt, tänder lite ljus och har allt klart när hon kommer hem från jobbet. Det leendet jag får från henne när hon står där i dörren gör all möda värd.

Hon får mig att gilla varje träningspass som ges. Joggingturer, sittups i skogen och all annan form av träning märks verkligen. Det gick snabbt från det att jag började bränna fett till det att jag började bygga muskler. först gick jag ned 2 kg för att bara ett tag senare gå upp motsvarande 2 kg av träning. Inte längre har jag den magen jag åmat mig över. Inte längre ser jag mig i spegeln efter en dusch och tänker att mina armar är för tunna i förhållande till resten av min kropp. Ändå har jag alltid setts som smal. jag börjar gilla min kropp. Nu startar jakten på tvättbrädan!

Framför allt så får hon mig att le av lycka på de mest konstiga tillfällen. Det är inte sällan som jag lägga märke till hur folk tittar på mig och ler, för att sedan inse att jag själv ler och utstrålar lycka.